Samen meer waarde

Goed onderwijs begint bij een bevlogen schoolteam, betrokken ouders en onze kinderen. In een positieve, sociale en veilige sfeer leren we door te doen en te ervaren. Samen. Ook voor en na schooltijd

Tijdens de schooldag zijn de leerlingen van De Regenboog al actief bezig. Op ons sportveld, in de gym- en speelzaal, in de bibliotheek of in de klas. Maar ook voor en na schooltijd is er genoeg te beleven.

Samen leuke dingen doen

De Regenboog werkt nauw samen met de andere scholen in de wijk: DURV en Jules Verne. Zo organiseren we een gezamenlijk programma met naschoolse activiteiten. Denk aan programmeren, kleuterdans, sieraden maken of gitaarles. Leuk, leerzaam en goed voor de brede ontwikkeling van onze kinderen. 

Ook nodigen we ondernemers en ouders uit de Talentcirkel uit om iets te vertellen over hun talent, zetten we vol in op kunstzinnige en creatieve vorming en doen we aan omgangskunde: sociaal-emotionele lessen over gedrag en relaties.

Buitenschoolse opvang

Met buitenschoolse opvang Knikkebol boven in de school zijn onze kinderen in één gebouw onder de pannen. Ook peuters kunnen hier terecht. BSO Knikkebol is open van 07.00 tot 19.00 uur. Handig als je een lange dag wilt werken of opvang nodig heeft tijdens de vakanties. Naast BSO Knikkebol werken we ook samen met Het speelhuisje. Extra leuk: veel vriendjes en vriendinnetjes uit de wijk spelen op de opvang mee.